deVLOER wint titel beste vergaderlocatie van Nederland 2014

deVLOER wint titel Beste Vergaderlocatie van Nederland

Op dinsdag 3 juni jl. is deVLOER uitgeroepen tot Beste Vergaderlocatie van Nederland 2014. Het Almeerse bedrijf kreeg de prestigieuze Deskbookers Award uitgereikt tijdens de Provada in Amsterdam RAI en liet daarmee ruim 400 locaties achter zich.  

De verkiezing van de Deskbookers Awards is een jaarlijkse initiatief van Vastgoedmarkt, hét platform voor vastgoed professionals in commercieel onroerend goed en Deskbookers, het grootste landelijke netwerk van flexcenters en vergaderlocaties. Elk jaar delen zij prijzen uit in de categorieën ‘beste vergaderlocatie’, ‘beste flexplek’ en ‘meest innovatieve vastgoedproject’.   Bij de jurering had niet alleen een vakjury een stem, ook het publiek kon van zich laten horen. En dat deed zij met ruim 8.500 stemmen massaal.

Tijdens de prijsuitreiking werd deVLOER geroemd om haar grote achterban die vol enthousiasme reageerde. Deskbookers: “Heel bijzonder dat een vergaderlocatie met slechts één vergaderruimte zo’n sterk netwerk heeft.”   Wat volgens de jury ook opviel, was de creativiteit deVLOER. Het bedrijf wordt gerund door een teamtrainer, Anne Kien, die de locatie neerzet als concept in plaats van losse vergaderruimte. Het is de ultieme plek voor speelse vergaderingen waarin out of the box denken letterlijk de ruimte krijgt.  

deVLOER is gevestigd in een vrijstaand gebouw op de Creative Campus in Almere Buiten. De ruimte is op een flexibele manier in te richten en is daarmee geschikt voor vergaderen 2.0.

Bron: www.secretaressenet.nl/vergaderen-notuleren/vergadertips/vergaderlocaties/devloer-beste-vergaderlocatie/  

Bron: www.almerezaken.nl/widgets/979-nieuws/nieuws/1096417-devloer-wint-titel-lsquo-beste-vergaderlocatie-van-nederland

deVLOER beste locatie van Nederland

deVLOER Beste locatie

Het is al weer even geleden dat Anne Kien te horen kreeg dat haar De Vloer werd uitgeroepen tot Beste Vergaderlocatie van Nederland in 2014. Na het bezoek van toenmalig Koning Beatrix, de titel Flevolandse zakenvrouw van het jaar 2012 en de vele positieve reacties opnieuw een hoogte punt voor de Almeerse en haar bedrijf.  

De Vloer ligt op de Creative Campus in Buiten en kenmerkt zich door de open opstelling en de vele mogelijkheden die er zijn voor een vergadering, borrel of zakelijke ontmoeting.  

Bij de uitverkiezing hoorde de zogenoemde Deskbookers Award en die is nu in het bezit van de Almeerse. De prijs is een jaarlijks initiatief van Vastgoedmarkt, een platform voor vastgoedprofessionals in commercieel vastgoed en Deskbookers, een landelijk netwerk van flexcenters en vergaderlocaties.  

,,Ik ben vooral heel trots omdat ik me dus duidelijk onderscheid ten opzichte van al die andere plekken. Dat zijn er inmiddels al behoorlijk veel. Men kan bijna overal wel terecht tegenwoordig. Ik had een positieve beoordeling van een vakjury en daarna ging het om het aantal stemmen dat je kreeg. Daarmee heeft mijn achterban me heel goed geholpen."  

Vasthouden  
Volgens Kien is één van haar beste punten dat ze altijd heeft vastgehouden aan haar oorspronkelijke idee en dat is vooral de mogelijkheid tot variatie. ,,Ik heb nog vaak bedrijven over de vloer die me achteraf vertellen hoe blij ze zijn dat ze tijdens een meeting even iets konden aanpassen of net iets anders zitten dan ze in eerste instantie wilden. Ik zie dat ook aan de opmerkingen die klanten achterlaten. Ik vind het dan te gek dat ze De Vloer hebben gebruikt zoals ik het toen ik begon heb bedacht. Ik hoop dat vast te houden, want zo blijf ik me onderscheiden en dat is in mijn markt belangrijk"  

Jeroen Oosterheert  

Bron: www.almerevandaag.nl/de-vloer-beste-locatie/

Vergaderlocatie deVLOER van Anne Kien