REVIEWS

COW WAS YOUR MEETING?

Wij horen graag hoe jij deVLOER hebt ervaren; hebben wij jouw verwachtingen overtroffen, ben je gewoon tevreden of heb je op- of aanmerkingen? Vertel het ons zodat wij leren van onze klanten en onze diensten kunnen blijven optimaliseren.

Je kunt op MeetingReview jouw ervaring met deVLOER delen. Jouw review, eenmaal verstuurd en bevestigd, wordt bij hen op de site zichtbaar.

Hieronder vind je bovendien een greep uit de tot nu toe geschreven reviews over deVLOER op MeetingReview.com want wij kunnen natuurlijk wel enthousiast zijn over onze vergaderlocatie, veel leuker en belangrijker is het, het van onze klanten te horen. 

profile-pic
Denise van Toorn IMI Precision Engineering

Customer Event

Afgelopen woensdag hebben wij ons Customer Event bij de Vloer georganiseerd. Dit is de tweede keer dat wij gebruik maken deze locatie, wederom een zeer goede ervaring. Het eten was bijzonder goed, de zaal groot en gemakkelijk in te delen in elk gewenste opstelling. Bediening ook perfect.

profile-pic
Henk Geurtsen Flex-Experts

Eenmaal een keer hier geweest kom je zeker terug!

Echt anders dan anders! De inrichting is modern en door zijn opzet uitermate flexibel. Hierdoor zeer geschikt voor de meest uiteenlopende bijeenkomsten. Eenmaal een keer hier geweest kom je zeker terug!

profile-pic
Timon Bulten De Wijde Blik

Fijne plek en vriendelijke gastheer!

Armand was direct een heel vriendelijke gastheer. Boeken ging vlekkeloos, het contact was heel fijn en ook bij aankomst was Armand overal klaar voor. Een leuk praatje, oprechte interesse in het evenement en de klant, goeie koffie en de rust zelve. Armand had zelfs nog twee cadeautjes voor onze gastsprekers!

profile-pic
Jantine Kommers Bayer BV

Super Brainstorm

De locatie, zaal en catering waren prima in orde. Wij hebben een brainstorm gehouden bij de deVloer door de fijne sfeer had de hele ploeg super veel energie en zijn er hele mooie plannen uitgekomen.

profile-pic
Hank Ydema VBA

Fijne locatie!

Uitstekend verzorgd, goede parkeermogelijkheden, gastvrij, fijne locatie.

profile-pic
Tessa Cornelissen

Fijne, mooie, 'anders dan anders' locatie

Op 3 april zelf voor het eerst op deze fraaie locatie geweest voor het deelnemen aan een klankbordgroep. Bij binnenkomst in de 'vergaderruimte' viel meteen de hoeveelheid licht in deze ruimte op en ook de keuze voor de kleurrijke en aparte stoelen. Erg origineel en absoluut niet saai! Ook het gebak (vooral citroen-lavendel) viel bij diverse mensen erg in de smaak!
Leuke en handig te bereiken locatie die zeer zeker voor herhaling vatbaar is!

profile-pic
Wendy Haarlem Syntrus Achmea Real Estate and Finance

Waarmaken

Op de site staat we verhuren geen zaal maar een belevenis. Vanaf het eerste moment is dit waargemaakt.
De gastvrijheid, de flexibiliteit, de ruimte, de mogelijkheden, het eten, etc.
Ik zal De Vloer zeker aanraden bij andere en zelf ook in de toekomst nog boeken.

profile-pic
Pascale Jongejans SecretariaatsBuro B.V.

Inspiratie

Een bijzondere inspirerende plek. Anders dan anders en dat zie je in het resultaat van de training!

profile-pic
José Mersie GoedeStede

Fantastisch kerstdiner

Woensdag 21 december vierde woningstichting GoedeStede haar jaarlijkse kerstbijeenkomst op een externe locatie. En een hele bijzondere locatie! De catering van het Walking Dinner was uitmuntend, de gastheer (Armand bedankt!) en gastvrouwen bijzonder vriendelijk, de locatie heel gezellig en erg mooi met al dat wit en felle kleuren. De middag was tot in de puntjes georganiseerd, en dat resulteerde in hele tevreden medewerkers. Kortom, missie geslaagd!

profile-pic
Esther Schippers

Flexibele vergaderlocatie die aansluit bij ieders wens

Op 10 januari heb ik een team overleg. Ons team is verdeeld over twee locatie: Den Haag en Leeuwarden. DeVloer ligt logistiek heel gunstig en is goed bereikbaar. De roze koe is een goed herkenningspunt wanneer je het terrein oprijdt. De locatie zelf is van alle gemakken voorzien en het allerbelangrijkste is dat de zaal en de materialen (scherm/stoelen/tafels) direct te verplaatsen zijn zodat je a la minute in één ruimte meerdere settings kan creëren. Toppunt van flexibiliteit! De catering is daarnaast de kers op de taart. Drinken en eten zijn uitmuntend.

profile-pic
Susan van Dijk Kairos Consultancy

Altijd top!

Wij komen op veel verschillende plekken met onze workshops maar kijken er altijd naar uit als het weer bij de Vloer is. Warme ontvangst, lekker flexibel en meedenkend en...niet onbelangrijk: hele goede catering!! Voelt gewoon als een thuisbasis.

profile-pic
Kevin Harmsen Raet

Super!

Erg top Snel geschakeld (we kwamen heel last minute met het verzoek). Persoonlijk contact top (zelfs via watsapp etc) Goede begeleiding op de dag zelf Goede catering Kortom super

profile-pic
Tineke Hepping Praktijk-Traningen.nl

Fris en gastvrij

De locatie is goed bereikbaar. De sfeer is verrassend anders, fris en gastvrij. De technische voorzieningen zijn goed.

profile-pic
Bart Veenman Lyoness

Fantastisch inspirerende meeting

Geweldig ontvangst, perfecte setting en heerlijke catering. Een zeer effectieve en succesvolle salestraining kunnen hebben dankzij deVLOER!

profile-pic
Tom Tichelaar tomtichelaar.nl

MAATWERK

voor wie op zoek is naar een originele locatie waarbij de gastheer service hoog in het vaandel heeft staan en maatwerk wordt geleverd, is dit een perfecte locatie!
Mooie lichte ruimte, flexibel in te delen en de catering perfect!
Dankjewel Armand!

profile-pic
Paula Bok Kredietbank Nederland

Fijne, ontspannen locatie die inspireert en ruimte geeft

Het was fijn dat de ruimte flexibel was in te richten. De belichting was ook super. Goed voor de foto’s en de gehele sfeer.
Het speelse karakter paste goed bij onze middag. De faciliteiten waren verder top.
Al met al een locatie waar wij zeker nog weleens naartoe zullen gaan, ook voor vergaderen op een andere manier een zeer geschikte locatie.
De catering en verzorging de gehele middag was top!

profile-pic
Ingrid Ligthart Face2Face Travel

We konden de zaal indelen zoals we wilden

Bijeenkomst Travel Managers Face2Face Travel Zeer geslaagde bijeenkomst gehad op een unieke locatie. Ruime parkeergelegenheid en een prettige ontvangst. We konden de zaal indelen zoals we wilden. Wij hadden een aantal gastsprekers / presentaties tijdens deze dag en het was zeer goed geregeld. De stoelen konden geplaatst worden zoals we wilden waardoor je niet echt een ' vergadergevoel ' had maar iedereen wel bij de les bleef. Goede Wifi. Vrolijke en verzorgde locatie. Heerlijke catering, echt chapeau! Enig nadeel is dat het soms wat hol klonk. Het werd al snel rumoerig, zeker als er iemand opstond om koffie of thee te pakken. Voor ons een goede reden om goed op te letten en niet te veel te kletsen :-). Al met al voor herhaling vatbaar!